ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ

ΜΥΝΗΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ
FIREFOX
ή
GOOGLE CHROME

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε και λάβετε τα νέα μας θέματα στο e-mail σας..




facebook twitter gplus rss

Κατεβάστε την Android εφαρμογή μας για να περιηγηθείτε εύκολα και γρήγορα στο ιστολόγιο μας.


Κάθε μέρα το πρωί ...

... βάλε αρχή σε κάθε αρετή και εντολή του θεού. Και αγωνίσου
Με πολλή υπομονή
Με φόβο και μακροθυμία,
Με αγάπη θεού,
Με όλη την προθυμία ψυχής και σώματος,
Με ταπείνωση πολλή,
Με υπομονή θλίψης της καρδιάς και προσεκτική φύλαξη της
Με προσευχή πολλή
Με προσευχή για τους άλλους με στεναγμούς,
Με αγνότητα γλώσσας,
Με προσοχή στα μάτια.
Να μη οργίζεσαι κι αν ακόμα σε ατιμάζουν, αλλά έχοντας ειρήνη μέσα σου•
Να μην ανταποδίνεις κακό αντί κακού
Να μην προσέχεις τα λάθη των άλλων
Να μη δίνεις αξία στον εαυτό σου, πού είναι κάτω από όλα τα κτίσματα
Να αντιτάσσεται και να απαρνείσαι την ύλη και όλα όσα έχουν σχέση με τη σάρκα.
Να ζεις:
Με διάθεση άρσης σταυρού, Με αγωνιστικό φρόνημα, Με πτωχεία του πνεύματος,
Με άσκηση και προαίρεση πνευματική,
Με μετάνοια και δάκρυα,
Με αγώνα πολέμου,
Με διάκριση,
Με αγνότητα ψυχής,
Με φαγητό όπως πρέπει,
Δουλεύοντας με ησυχία το εργόχειρο,
Με νυχτερινές αγρυπνίες,
Υπομένοντας την πείνα και τη δίψα, το κρύο και τη γύμνια,
Κοπιάζοντας. και πάνω άπ' όλα και μαζί μ' αυτά:
Να κλείνεις ό ίδιος τον τάφο από πάνω σου σαν να έχεις πεθά¬νει,
Έχοντας το φρόνημα πώς κοντά σου βρίσκεται ό θάνατος κά¬θε στιγμή...
Θα θελήσει άραγε να ακούσει ό σύγχρονος άνθρωπος τα μηνύματα αυτά πού μας στέλνουν οι αρχαίοι ασκητές της Θηβαΐδος και οι άλλοι αντίστοιχοί τους; Θα το θελήσει;

ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

H ΠΙΣΤΗ

H ΠΙΣΤΗ
Στην εποχή μας, δυστυχώς η λογική κλόνισε την πίστη και γέμισε τις ψυχές με αμφιβολίες. Έτσι, επόμενο είναι να στερούμαστε τα θαύματα, γιατί το θαύμα ζείται και δεν εξηγείται" Γέρων Παϊσιος

ΑΦΕΣΙΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ

ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ

ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ
ΕΠΙΚΑΛΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΙΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΗΣ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΘΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΝΟΟΥΜΕΝΗΣ.

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Δωρεά Οργάνων

Δωρεά Οργάνων
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

Η βοήθεια της Εκκλησίας

Κάνε κλικ στην εικόνα να δεις που μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια...

Blog Archive

ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με τον αμαρτωλόν.

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ
]]> . . .
Από το Blogger.

ΟΛΑ FREE

ΟΛΑ FREE
ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ

TRANSLATE


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF



«Η ανθρώπινη επιθυμία και η ανθρώπινη σοφία εστεφανώθησαν εις τας ημέρας μας και ούτω συνήφθη γάμος, ο οποίος δεν είναι ούτε Ρωμαιοκαθολικός ούτε Λουθηρανικός, αλλ’ οφθαλμοφανώς και δημοσίως Σατανικός»! (’γιος Νικόλαος Βελιμίροβιτς)

Σε προηγούμενες φωτογραφίες, είδατε πολιτικούς να χαιρετούν με το σατανικό χαιρετισμό, που χρησιμοποιείται κατά κόρον και από τα "σύγχρονα" μουσικά συγκροτήματα ίσως για "γούρι"! Εδώ μερικές φωτογραφίες ακόμη. Την παλιά εποχή μόνο κάτι λίγοι μάγοι πουλούσαν την ψυχή τους, προς χάριν υλικών απολαβών, στον "έξω από εδώ". Τώρα αυτό έχει σχεδόν γίνει μόδα!Δεν είναι λοιπόν σημάδι του τέλους η γενίκευση του σατανισμού και η δημόσια στήριξή του από τους άρχοντες των "πολιτισμένων λαών";


Και ας μην νομίζει κανείς ότι "τα παιδιά παίζουν". Εμείς οι Ορθόδοξοι γνωρίζουμε την ιστορία του μαθητή του Αγίου Παϊσίου του Μεγάλου, ο οποίος έχασε τη χάρη του Αγίου Βαπτίσματος, μόνο διότι είπε ένα "ίσως", για να ξεφορτωθεί ένα Εβραίο που του έλεγε στο δρόμο ότι ο Μεσσίας δεν έχει έρθει και πρέπει να τον περιμένουν...

Αλλά και από τις εμπειρίες των Αγίων όταν η ψυχή ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τον κόσμο αυτό, φαίνεται το ανελέητο κυνηγητό που γίνεται τότε από τους δαίμονες, όπως το έζησε και το περιέγραψε και ο Μέγας Αντώνιος, για οποιοδήποτε κακό λόγο, όχι μόνο πράξη που έκανε κάποιος άνθρωπος. Κάθε τέτοιος λόγος ή πράξη, θεωρείται σαν "δικαίωμα" από τους δαίμονες για να διεκδικήσουν τον υπαίτιο άνθρωπο για την αιωνιότητα, σαν δικό τους.

Αλλά μερικοί στρουθοκαμηλίζουν μη θέλοντας να βλέπουν την πραγματικότητα, και νομίζουν ότι οι ίδιοι και τα παιδιά τους, θα ζημιωθούν από την τυχόν στέρηση "διασκεδάσεων" και "καλοπέρασης" αν εναντιωθούν στο επιβαλλόμενο από τις σκοτεινές δυνάμεις ρεύμα της καταστροφής. Και ενώ στην αρχή είναι εύκολη υπόθεση η αντίδραση, διότι απλά χρειάζεται μόνο η εξωτερική αυτή επιβολή να μην γίνει δεκτή, μετά τα πράγματα όταν οι Αντίχριστοι αποκτήσουν δύναμη χειροτερεύουν πάρα πολύ. Επειδή από τη φύση του το κακό είναι αυταρχικό, δεν επιτρέπει αντιδράσεις, με διάφορες προφάσεις.

Η τρομοκρατία είναι μία τέτοια πρόφαση. Είναι ένα "project" κάποιων σκοτεινών κύκλων, που όσο προχωράει ο καιρός τόσο και ξεθαρρεύουν. Βγαίνουν στο προσκήνιο, υποστηρίζοντας ανοικτά πια και βάζοντας σε εφαρμογή τα διαλυτικά τους για την ανθρωπότητα σχέδια. Χτυπάνε όλους ανεξαιρέτως, ακόμη και τους δικούς τους συμπολίτες! Δεν υπάρχουν για τη Νέα Τάξη ούτε πατρίδες, ούτε ηθικοί φραγμοί.

Στον "Επίτομο" θα βρείτε στοιχεία για την μύηση γνωστών ονομάτων στο πανεπιστήμιο του Yale, που γίνεται μπροστά σε κάποιο ντυμένο διάβολο, και σε κάποιο ντυμένο...πάπα!!!

Και ο Bush, όπως και ο αντίπαλός του Kerry των Δημοκρατικών, είναι από αυτούς που έδωσαν τέτοιο όρκο στο Yale! Λέτε να έκανε το ίδιο και κάποιος δικός μας πολιτικός, που σπούδασε στο ίδιο Πανεπιστήμιο;

Φαίνεται ότι το επίσημο Βατικανό, έχει έρθει σε κάποιο είδος συμφωνίας με το Αντίχριστο πολιτικό σύστημα της Νέας Τάξης, σε αντίθεση με τον κόσμο του που ανησυχεί έντονα γι' αυτήν. Να ένας λόγος που όλοι αυτοί οι "σπουδαίοι" πολιτικοί πήγαν να τιμήσουν τον νεκρό πάπα Ιωάννη Παύλο το Β΄, στην κηδεία του, και γιατί τα σατανιστικά τώρα συγκροτήματα, όπως των Ρόλινγκ Στόουνς χρησιμοποιούν σε συναυλίες τους, γιγαντοαφίσες του πάπα! Υπάρχει συγγένεια, δεν είναι αταίριαστα τα πράγματα αυτά, με το ότι πχ συγκεντρώνουν την προσοχή του κόσμου σταματώντας ξαφνικά τη μουσική και ένας από αυτούς φωνάζει στο ακροατήριο "επιείκεια στο σατανά" !!

Τα μουσικά συγκροτήματα πλέον με τα σατανιστικά χαρακτηριστικά κυριαρχούν, μεταξύ των νέων. Έτσι οδηγούνται στον πνευματικό και αιώνιο θάνατο, εκτός και τους φωτίσει ο Θεός μέσω των προσευχών κάποιου ευλαβούς ανθρώπου, κυρίως γονιού, διότι αυτών η προσευχή μετράει πολύ. Όταν οι νέοι παραδοθούν άνευ όρων στην φιληδονία, πέφτουν σε πάθη δυσκολοθεράπευτα, όπως τα ναρκωτικά, η πορνεία κλπ που αποτελούν πραγματικές αλυσσίδες με τις οποίες τους έχει δεμένους ο σατανάς, έτσι όπως το δείχνει και το εξώφυλλο των Dio. To να πέφτουμε σε αμαρτίες είναι ανθρώπινο, το να φτάσουμε όμως να χαιρόμαστε για το χάλι των ανθρώπων και να κάνουμε και τα σατανικά σχήματα είναι απόδειξη στέρησης της χάρης του Θεού, και λατρείας του Αντιχρίστου. (Δεν μπορείτε να δουλεύετε σε δυο κυρίους είπε ο Κύριος Ιησούς Χριστός).

Και το κακό προχώρησε και στα μικρά παιδιά, τα οποία απασχολούνται με παιγνίδια γεμάτα τέρατα και μάγους, πνεύματα του κακού κλπ. Παρ' όλα αυτά πολλοί γονείς δήθεν δεν θέλουν να ενημερώνονται για την επικυνδινότητα όλων αυτών, για να μην χάσουν την ηρεμία τους!!Συνεχίζουν όμως να δίνουν στα παιδιά τους αυτά τα σατανικά παιγνίδια! Τι θα γίνει όταν τα παιδιά μεγαλώσουν; Μα πρώτα με τους γονιούς τους θα τα βάλλουν!

Θα διαβάσετε στον "Επίτομο" για την θλιβερή προφητεία του στάρετς Λαυρεντίου από τη Ρωσία για το που οδηγείται ο νέος κόσμος στους έσχατους καιρούς:

"Στους έσχατους καιρούς, η Κόλαση θα γεμίσει από νέους".

Θα υπάρξει μετάνοια πολύ σημαντική στη νεολαία όταν το κακό φτάσει στο απροχώρητο, έχει προφητευθεί και αυτό, αλλά γενικά θα έρθει αργά. Πολλοί νέοι θα έχουν χαθεί... Ας ελπίσουμε εμείς οι Ορθόδοξοι, να λάβουμε από το Θεό τη δύναμη να αντισταθούμε στο κακό εγκαίρως.

Η υποστήριξή μας στη Νέα Τάξη πραγμάτων και το συνοθύλευμα των πνευματικών διαστροφών της, είναι γεγονός αποστασίας από το Θεό.Τότε είπαν οι Πατέρες οι άνθρωποι δεν θα ανέχονται να ακούσουν την υγειά διδασκαλία του Θεού, και θα εκτραπούν σε μύθους. Πολλοί μιλούν τώρα για Νέα Εποχή, για UFOs, για Κούφια Γη, για κόσμους στα άστρα με ανώτερους πολιτισμούς κλπ. Όλα αυτά όμως, αφήνουν πίσω τους ένα ίχνος αληθινό: Πίσω τους κρύβονται δαιμονικές επιρροές, οπότε θέλοντας και μη ο άνθρωπος των ημερών μας δεν μπορεί παρά να σκοντάψει πάνω σε μεθοδίες πονηρών δυνάμεων. Αν δεν ξέρει τίποτε σωστό γι' αυτές, πως θα τις αντιμετωπίσει;

Όταν ασχοληθεί σύμφωνα με την Ορθόδοξη Χριστιανική διδασκαλία κάποιος γονιός ή νέος, για να αντιμετωπίσει το πραγματικά μεγάλο πρόβλημα της σύγχρονης σατανικής επιβολής, ενώ στην αρχή θα αντιμετωπίσει και την φοβίζουσα ορολογία περί πονηρών πνευμάτων κλπ, μετά εν τούτοις δεν επικεντρώνεται η προσοχή στο κακό. Διότι η Αλήθεια είναι ο Χριστός και η διδασκαλία του, ενώ το ψέμα και η απάτη έχουν πάρα πολλές μορφές, και όπως το σκοτάδι βρίσκεται όπου δεν υπάρχει φως, έτσι κι αυτά είναι οτιδήποτε αντιτίθεται στο λόγο και θέλημα του Θεού. Δεν συμφέρει λοιπόν να ψάχνει κανείς στα ατέλειωτα σκοτάδια του κακού. Συμφέρει μόνο να γνωρίσει καλά πια είναι η αλήθεια από το λόγο του Θεού, που είναι ο ήλιος της Δικαοσύνης, για να αρχίσει κατόπιν να διακρίνει τι είναι φωτεινό και τι είναι σκοτεινό, τι είναι σωστό και τι λάθος. Έτσι εξετάζουμε τα γεγονότα συγκρίνοντάς τα με τα λίγα και απλά λόγια της Γραφής, και τα επεξηγηματικά των Πατέρων της Εκκλησίας.

Οι πολιτικοί τώρα του Δυτικού κόσμου, εξεταζόμενοι από θρησκευτικής πλευράς, φαίνονται απίστευτα υποδουλωμένοι στα προστάγματα των σατανιστών. Ίσως διότι υπακούοντας στον τραγοπόδαρο Μ.Α.Τ.Σ. που τους διοικεί μέσα από τις μασονικές στοές, τα έβαλαν με το Νόμο του Θεού, και την Εκκλησία, ιδιαίτερα στην Ορθόδοξη χώρα μας, διότι είναι η μόνη που αντιστέκεται στα σατανιστικά σχέδιά τους. Προωθούν διεθνώς με ζήλο νόμους αντίθετους με τα προστάγματα του Θεού, και τη θρησκευτική συνείδηση του λαού, διότι αυτό απαιτεί η "πρόοδος" προς την καταστροφή. Το φαινόμενο είναι παγκόσμιο, διότι τώρα η μασονία έχει απλωθεί και διαβρώσει τον πλανήτη ολόκληρο, και λόγω των επικοινωνιών υπάρχει ταχύτατη μετάδοση οδηγιών προς κάθε τοπικό άρχοντα σε κάθε γωνιά του πλανήτη, ώστε όλοι μαζί συνδιασμένα να καταφέρουν να προσφέρουν στον Αντίχριστο, την πολυπόθητη γι' αυτόν Παγκόσμια Εξουσία. Παρατηρείστε πχ την ενορχηστρωμένη προβολή της ομοφυλοφιλίας με νόμους, από την Αμερική (που κάπως αντιστέκεται), την Ευρώπη (που έχει τα χάλια της), ως και την Αυστραλία (που μασονοκρατείται κι αυτή), η οποία αναγγέλθηκε ότι θα βάλλει μάθημα όχι απλώς σεξουαλικής, αλλά εξειδικευμένης ομοφυλικής διαπαιδαγώγησης! Για την Ευρώπη μάθετε ότι επίσημα κατευθύνει τα ΜΜΕ να προπαγανδίζουν υπέρ της ομοφυλοφιλίας, και καθιερώνει εορτάσιμη ημέρα κατά της ομοφυλοφοβίας! Συγχρόνως υπάρχουν κόμματα στην Ελλάδα που δεν τους αρέσουν οι εικόνες, που δεν τους αρέσει ο έλεγχος από την εκκλησία, που τους αρέσει μόνο να τρώνε τα λεφτά του κόσμου στο χρηματιστήριο, που θέλουν να ονομάζονται δημοκράτες αλλά που ούτε που ακούνε 3 εκατομμύρια λαού που αντιτίθεται στον Εβραιο - φασισμό που προωθείται από τα αφεντικά τους!

Και μην απορείτε για τον χαρακτηρισμό, διότι ήδη σε Αμερική και Ευρώπη οι Σιωνιστές αν και είναι μειοψηφία, είναι όμως τα αφανή αφεντικά, με τους νόμους που ψηφίζονται από τα υποχείριά τους. Έτσι η εβραϊκή οργάνωση Anti Defemation League (ΑDL) κατά του «μίσους» εναντίον προστατευόμενων πληθυσμιακών ομάδων (σαν τους ίδιους, τους ομοφυλόφιλους, κλπ…) φροντίζει για την ψήφιση νόμων στους οποίους ακόμη και η Καινή Διαθήκη θεωρείται ότι περιέχει λόγους μίσους! 11 Χριστιανοί συνελήφθησαν κατ’ εντολήν της περιφερειακής Εισαγγελέως Φιλαδέλφειας Λυν ’μπραχαμ (εξέχον μέλος της ΑDL) ως «εγκληματίες μίσους» γιατί αναπαρήγαγαν εδάφια της Βίβλου που καταφέρονται εναντίον της ομοφυλοφιλίας!

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ARIEL SHARON, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΣΤΑ ΜΜΕ (3-10-2001):
«Κάθε φορά που εμείς κάνουμε κάτι, εσείς μας λέτε ότι η Αμερική θα κάνει αυτό και εκείνο… Εγώ θέλω να σας πω κάτι πολύ ξεκάθαρα: Εμείς, οι Εβραίοι διευθύνουμε την Αμερική, και οι Αμερικανοί το ξέρουν αυτό»

Στις 5 Δεκεμβρίου 2005 συνήλθε στη Γενεύη η σύνοδος των 192 κρατών που έχουν υπογράψει τη Συνθήκη της Γενεύης για την ανθρωπιστική βοήθεια. Θέμα συζητήσεως: η πρόταση του κράτους του Ισραήλ να καταργηθούν τα σύμβολα του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου (το αντίστοιχο του Ερυθρού Σταυρού στις ισλαμικές χώρες) και να υιοθετηθεί ένα νέο, «ουδέτερο» σύμβολο, ο Ερυθρός Κρύσταλλος, δηλαδή ένας ερυθρός ρόμβος σε λευκό φόντο. Αυτό και έγινε τελικά, παρ' όλο που για μια περίοδο θα ισχύουν και τα άλλα, για να φανεί για άλλη μια φορά, ποιος κυβερνά αυτόν τον πλανήτη. (Περ. Παρακαταθήκη τ.45)

Όλα αυτά που γίνονται για να μπορέσει να στηθεί η Παγκόσμια Νέα Τάξη, αν και δεν το καταλαβαίνουν οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι, γίνονται κατόπιν οδηγιών από τον "τραγοπόδαρο", που με το μασονικό πρότυπο, θέλει να τους ενώσει όλους, για να προετοιμασθεί η οδός του τελικού εξολοθρευτού, δηλ του εσχάτου Αντιχρίστου. Όμως αυτό δεν θα γίνει. Διότι δεν είναι τώρα η ώρα του! Και διότι δεν θα μπορούσαν αυτοί ούτε καν να σκεφτούν κάτι τέτοιο, αν εμείς τα μέλη της Εκκλησίας του Χριστού δεν ήμασταν καταβαρυμένοι με αμαρτίες πολλές, και τα πνευματικά αντανακλαστικά μας δεν είχαν ατονήσει.

Η βασίλισσα της Αγγλίας από φύλακας των παραδόσεων, έγινε φιλοσατανίστρια βραβεύσασα σε ειδική τελετή την συγγραφέα του Χάρρυ Πόττερ, Ρόουλιγκ.

Ο Χάρι Πότερ, ο μικρός ήρωας - μάγος των παιδικών βιβλίων που κυκλοφορούν τελευταίως, είναι ένα αγόρι γύρω στα 11, με μυωπικά γυαλιά και ένα κεραυνό στο μέτωπο που φοιτά σε σχολείο μαγείας. H Ρόουλινγκ είναι μέλος της "εκκλησίας του Σατανά" και δήλωσε πως τα μισά έσοδα από τη "χαριποτερο-μανία", (βιβλία, ταινίες, προϊόντα), θα δοθούν στην εκκλησία αυτή!!! (Μαθήματα μαγείας και σατανισμού από το ΧάριΠότερ, σελ. 11)
Στις 17 Ιουλίου 2000 η Ρόουλινγκ δήλωσε στους "Τάιμς" του Λονδίνου: "Νομίζω ότι είναι τελείως βλακεία να διαμαρτύρονται για τα παιδικά βιβλία με το επιχείρημα ότι δελεάζουν τα παιδιά προς το σατανισμό. Έπρεπε να με επαινούν για αυτό! Τα βιβλία αυτά οδηγούν τα παιδιά να καταλάβουν ότι ο αδύναμος, μωρός Υιός του Θεού είναι μια επιζώσα απάτη, που θα ταπεινωθεί, όταν έλθει η βροχή της φωτιάς..."
Βέβαια θα δει τι δρόμο διάλεξε η σατανίστρια αυτή, αν μείνει αμετανόητη, την ώρα του θανάτου της. Τότε θα δει τι υποδοχή γίνεται σε όσους τα έχουν καλά με τα πνεύματα της πονηρίας, και τι σημαίνει φιλία και συντροφιά μ' αυτά στην αιωνιότητα... Τέτοιο λαυράκι συχνά δεν πιάνεται!

Οι περισσότεροι αρπάζουν χρήματα, κάνουν αμαρτίες, και μετά τρέχουν όπως όπως να προλάβουν να εξομολογηθούν και να μετανοήσουν, ή όσοι δεν γνωρίζουν την Ορθοδοξία κάνουν ότι καλό μπορούν, πχ δωρεές, ευεργεσίες, φιλανθρωπίες, κλπ. (Αυτό συμβούλεψε τον Ναβουχοδονόσορα και ο μακάριος προφήτης Δανιήλ:"τας αμαρτίας σου εν ελεημοσύναις λύτρωσαι, και τας αδικίας εν οικτιρμοίς πενήτων. Ίσως έσται μακρόθυμος ταις παραπτώμασί σου ο Θεός. Δανιήλ, Δ-24)

Αν δείξουν λοιπόν οι άνθρωποι έμπρακτη μεταστροφή, πρέπει να παλέψουν γερά οι δαίμονες κατά την έξοδο της ψυχής, μήπως και δεν μετανόησε ικανοποιητικά ο πρώην άνθρωπός τους, και καταφέρουν να τον αρπάξουν. Το να τους παραδίδεται όμως, είτε για δόξα, είτε για κέρδη που δεν πρόκειται να τα χαρεί η ίδια, αλλά τα δίνει άλλα μεν άμεσα (50%) και άλλα στους φόρους και στα έξοδα λίγων χρόνων ζωής στη γη, δεν είναι χαζό; Και μάλιστα όταν επευφημεί και την κακόφημη εκκλησία τους! Πράγματι αυτού του τύπου οι μάγοι και υποστηρικτές του Σατανά είναι λίγοι, παρά την αύξηση τουΣατανισμού στην εποχή μας. Οι περισσότεροι μπερδεύονται με τις αποτρόπαιες αυτές κινήσεις χάριν περιεργείας, όχι από αγάπη στοΣατανά που σημαίνει εχθρός!! Τότε λοιπόν όταν "ως παγίς επελεύσεται" η ημέρα του θανάτου, θα δει όχι βροχή, αλλά ποτάμια και θάλασσες φωτιάς και, αν βρεθεί αμετανόητη, θα κολυμπάει μέσα σ' αυτά, χωρίς ποτέ να μπορέσει να βγει απ' αυτά...

Όμως αξίζει να επισημανθεί ότι η επικράτηση των Αντιχρίστων δυνάμεων, θα γίνει κατά τους σατανιστές όταν πέσει η "βροχή της φωτιάς", δηλ μετά τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον όλεθρο που θα επισυμβεί από τα ισχυρότατα όπλα, πυρηνικά και μη. Στην πραγματικότητα, δεν θα επικρατήσουν οι Αντίχριστοι, αλλά αντίθετα θα ανασταλεί το κακό για αρκετά χρόνια.Απλώς ο πόλεμος αυτός θα φοβίσει τον κόσμο, ώστε να οδηγηθεί σε εσπευσμένη λύση μιας παγκόσμιας Κυβέρνησης, όταν θα αρχίσουν πάλι αργότερα να φτιάχνουν όπλα τα διάφορα κράτη. Τότε θα εκβιάσει τον κόσμο ο Σατανάς, ώστε χάριν της επαπειλούμενης ειρήνης να εκλεγεί σαν Παγκόσμιος ηγεμόνας ο Αντίχριστος. Και είναι παρατηρημένο στην εποχή μας ότι αυτοί που καταστρέφουν την ειρήνη, είναι αυτοί που επιθυμούν την Παγκόσμια Νέα Τάξη... και την "ειρήνη"!

Είναι ευκαιρία τώρα να παρατηρηθούν όλα τα πιόνια των σκοτεινών κύκλων, διότι σε άλλες εποχές κρύβονται. Τώρα όπως πριν το Θείο του Πάθος,ο ίδιος ο Κύριος, τους έδωσε την εξουσία να εμφανισθούν στο προσκήνιο. Αλλοιώς πως θα εμφανιζόταν ο Ιούδας ο Ισκαριώτης, και για 30 αργύρια να μπορέσει να προδώσει τον Διδάσκαλό του και Θεό και Κύριο των πάντων; Οι σύγχρονοι Ιούδες λοιπόν βγαίνουν σιγά - σιγά στο προσκήνιο. Και το χρήμα, είναι αυτό που πάλι τους κινεί. Με τελική κατάληξη, όπου, καθώς ειπώθηκε και τότε για τον Ιούδα, θα ήταν καλύτερο γι' αυτούς να μην είχαν γεννηθεί, παρά να πάνε εκεί που θα πάνε.

Δυστυχώς και στην Ρωσία τα πράγματα δεν πάνε καλά. Παρά την αντίσταση του προέδρου Πούτιν σε κάποια μεγαλο-Εβραϊκά συμφέροντα όπως στην περίπτωση του Mikhail Khodorkovsky, η νεολαία και εκεί έχεικατευθυνόμενα πέσει στα ναρκωτικά, στην πορνεία, και στον αλκοολισμό, όπως βλέπετε και στην μισοαστεία παρακάτω φωτογραφία. Και εκεί στη Ρωσία, η μασονία μπήκε επίσημα από τον Γιέλτσιν, μετά την κατάρρευση του κόκκινου θηρίου του κομμουνισμού. Το παγκόσμιο σύστημα λοιπόν νοσεί, και η γιατρειά του δεν μπορεί να έρθει με συμβατικά μέσα. Αν ο κόσμος δεν ζητήσει τη βοήθεια του Θεού, η καταστροφή είναι προ των πυλών.



Γέροντας Παίσιος: "Σήμερα νομίζει η νεολαία ότι απολαμβάνει κάτι. Μοιάζει πολύ με τα παιδιά της πείνας που βρίσκανε αυτά που πετούσανε οι στρατιώτες της κατοχής και τα γλύφανε και νόμιζαν ότι απολάμβαναν κάτι, ενώ ήταν σάπιο". (Αθωνικό Ημερολόγιο, Δ. Τάτση, 1988)









Η Εκκλησία, είναι η μόνη δύναμη στη Γη που έχει εξουσία κατά του Σατανά και των σκοτεινών μεθοδιών των οργάνων του. Και ως σώμα Χριστού, που σκοπό έχει την σωτηρία των ανθρώπων, μπορεί να διώκεται, να υποτιμάται, να περιφρονείται, αλλά δεν κινδυνεύει να αφανιστεί, να καταποντιστεί, να χαθεί(Πύλαι ’δου ου κατισχύσωσιν αυτής. Ματθ. Ιστ-18). ’ρχοντες, λέγει ο ιερός Χρυσόστομος, άλλοτε και τώρα, θρησκευτικοί, φορείς της κοσμικής εξουσίας, αιρετικοί, και οι ίδιοι οι δαίμονες, «επολέμησαν την Εκκλησίαν», η οποία όχι μόνο δεν νικήθηκε αλλ' «υπέρ τους ουρανούς αναβέβηκε» (PG 52, 397-8).



Το Πεντάγωνο άρχισε να μπλοκάρει από τις 14 Μαίου 2007, το ενοχλητικό περιεχόμενο του YouTube και άλλων δημοφιλών sites.

Βλ. Pentagon blocks YouTube and other popular websites



Η εποχή μας είναι εποχή πολώσεως: "Ο αδικών αδικησάτω έτι, και ο ρυπαρός ρυπαρευθήτω έτι, και ο δίκαιος δικαιοσύνην ποιησάτω έτι, και ο άγιος αγιασθήτω έτι" (Αποκάλυψη ΚΒ-11).

Δεν μας ενδιαφέρει η πολιτική ούτε των μικρών ούτε των μεγάλων. Δεν μας ενδιαφέρει η σχεδίαση της μελλοντικής οικονομίας, τοπικής ή παγκόσμιας, ούτε το αν κλίνει προς τα αριστερά, το κέντρο, ή δεξιά.

Μας ενδιαφέρει όμως το Αντίχριστο πνεύμα που σκοτώνει ψυχές, και που τώρα προβάλλεται σαν άκακο, μετά την κατάργηση κάθε είδους διάκρισης καλού και κακού, από τα μυαλά πρώτα των νομοθετούντων και διεθνώς υψηλά ισταμένων.

Το αντίχριστο πνεύμα δεν ανέχεται να δοξάζεται ο Θεός, κλέβει για τον εαυτό του αυτή τη δόξα. Αυτό θα κάνει σε μέγιστο βαθμό ο Αντίχριστοςανακηρύσσοντας τον εαυτό του Θεό, αλλά οι υποδεέστεροι σημερινοί αντίχριστοι προσπαθούν να τον συναγωνισθούν με το να προβάλλονται σαν Προφήτες ή απεσταλμένοι του Θεού.

Το ίδιο έκανε και ο πρόεδρος Bush, κατά την Ισραηλινή Haaretz:

"Ο Θεός μου είπε να χτυπήσω την Αλ Κάϊντα και τους χτύπησα, και μετά μου έδωσε εντολή να χτυπήσω τον Σαντάμ και το έκανα, και τώρα είμαι αποφασισμένος να λύσω το πρόβλημα στη Μέση Ανατολή..."!!!



Όμως δεν φτάνει αυτό,

αλλά μαθαίνουν τα παιδιά

να προσεύχονται στο Θεό...

μέσω του (προφήτη;) Μπους

και της ολόσωμης εικόνας του!



(από το ABC news, τοποθετημένο στο youtube)

Η σελίδα περιέχει και άλλα links, όπως:



Jesus Camp : Kids Worshipping to a George Bush Picture ή

Jesus Camp: Indoctrination
(αρχεία video)



Βλέπετε οι αιρέσεις που οδηγούν;

Επιστρέφουμε στη λατρεία των ...αυτοκρατόρων!

(τώρα ...προέδρων!!)





- - - - - - -

Τους ύμνους που απευθύνονται στο Θεό, αλλάζοντας πρόσωπο, τους απευθύνουν τώρα στον Ομπάμα!

Τα παιδιά απαγορεύεται (πλέον) να ψέλνουν Χριστουγεννιάτικα κάλαντα, αλλά μπορούν να ψέλνουν ύμνους στον Ομπάμα!


Η απο-Χριστιανοποίηση αφήνει τα ελεύθερα τα δαιμόνια να παραπλανούν τον κόσμο.

Ο στίχος «He said red, yellow, black or white / All are equal in his sight / Mmm, mmm, mm! / Barack Hussein Obama», δηλ. «Είπε κόκκινοι, κίτρινοι, μαύροι ή άσπροι - Όλοι είναι ίσοι στα μάτια του» είναι παραποίηση γνωστού αμερικάνικου χριστιανικού παιδικού τραγουδιού, όπου στην θέση του Θεού - στα μάτια του Οποίου είναι ίσοι όλοι- έχει μπει ο Ομπάμα!!



Ένα άλλο ποιηματάκι που λέει:

«Hello, Mr. President we honor you today! / For all your great accomplishments, we all doth say “hooray!”» είναι παραποίηση του γνωστού "The Battle Hymn of the Republic" (ο πολεμικός ύμνος της δημοκρατίας).
Ο ύμνος αυτός που γράφτηκε το 1861 έχει συνδεθεί με το κίνημα για την κατάργηση του δουλεμπορίου.

Ο παρουσιαστής, Glenn Beck, σχολιάζοντας σχετικό βίντεο του καναλιού FOX λέει: Το μόνο που λείπει από αυτό το βίντεο είναι ένα γιγαντιαίο άγαλμα του Ομπάμα, όπου τα παιδιά θα πέφτουν και θα το προσκυνούν!




ο πρόεδρος των ΗΠΑ με τη σύζυγό του, και επάνω η κόρη του, δίνουν τον χαιρετισμό.


Dan Quayle:



Ο πνευματικός θάνατος της Ευρώπης έφτασε;



"Σήμερα, μόλις το 21% των Ευρωπαίων λένε ότι η θρησκεία είναιπολύ σημαντική γι' αυτούς, σύμφωνα με την πλέον πρόσφατη (2005) μελέτηEuropean Values Study, η οποία παρακολουθεί τις διαθέσεις σε 32Ευρωπαϊκές χώρες.

Μία μέτρηση από το Pew Forum on Religion and Public Life βρήκε ότι περίπου 3 φορές περισσότεροι Αμερικανοί, 59%, απεκάλεσαν την πίστη τους πολύ σημαντική. Αν και ένα γκάλλοπ βρήκε πέρισυ ότι 44% των Αμερικανών λένε ότι παίρνουν μέρος στη λατρεία μια φορά την εβδομάδα, ο μέσος όρος στην Ευρώπη, είναι μόλις15%, αν και η εικόνα διαφέρει πολύ κατά μήκος της ηπείρου".



"What place for God in Europe"? OWEN FRANKEN/SPECIAL TO THE CHRISTIAN SCIENCE MONITOR, αποθηκ. σελίδα, αγγλικά



0 σχόλια:

ΘΕΟΤΟΚΟΣ

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ

FACEBOOK


Π. ΠΑΙΣΙΟΣ

Άγιος Παναγής Μπασιάς

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

TΡΙΩΔΙΟΝ

TΡΙΩΔΙΟΝ
Περιχαρῶς δεξώμεθα πιστοί, τὸ θεόπνευστον διάγγελμα τῆς Νηστείας, ὡς πρῴην οἱ Νινευῖται, καὶ αὖθις πόρναι καὶ τελῶναι, τὸ τῆς μετανοίας κήρυγμα, παρὰ τοῦ Ἰωάννου, δι' ἐγκρατείας ἑτοιμασθῶμεν πρὸς μετουσίαν, τῆς ἐν τῇ Σιὼν δεσποτικῆς ἱερουργίας, διὰ δακρύων προκαθαρθῶμεν τοῦ ἐν αὐτῇ θείου Νιπτῆρος, προσευξώμεθα ἰδεῖν τὴν τοῦ τυπικοῦ ἐνταῦθα, Πάσχα τελείωσιν, καὶ τοῦ ἀληθινοῦ ἀνάδειξιν, παρασκευασθῶμεν εἰς προσκύνησιν τοῦ Σταυροῦ, καὶ τῆς Ἐγέρσεως Χριστοῦ τοῦ Θεοῦ, βοῶντες πρὸς αὐτόν· Μὴ καταισχύνῃς ἡμᾶς, ἀπὸ τῆς προσδοκίας ἡμῶν φιλάνθρωπε!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Έκτρωση :

Έκτρωση :
ψυχοσωματικές επιπτώσεις (video)

ΑΓΓΕΛΟΙ

ΤΥΠΙΚΟΝ ΤΗ Μ. Χ. Ε

Οι Περιπέτειες ενός προσκυνητού

Οι Περιπέτειες ενός προσκυνητού
(Περιεχόμενα)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ  ΚΕΙΜΕΝΑ
ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Το banner μας

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤO

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΥ
ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ

Eν κατακλείδι, παρακαλώ με ταπείνωση, Πατέρες και αδελφοί, να βοηθήσετε και εμένα τον αμαρτωλό και αδιάφορο για την σωτηρία μου, με την προσευχή σας…και έτσι να ξυπνήσω απο την αναισθησία μου και να καλώ το όνομα του Κυρίου μας για βοήθειά μου. Αμήν. (Ιερομ. Κλεόπας Ηλίε, Ρουμάνος)......

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΤΥΠΙΚΟΝ

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ

ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ

ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ
ΤΟΥ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ