ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ

ΜΥΝΗΜΑ ΗΜΕΡΑΣ

ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ

ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ
ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ
ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ
FIREFOX
ή
GOOGLE CHROME

Εγγραφείτε

Εγγραφείτε και λάβετε τα νέα μας θέματα στο e-mail σας..




facebook twitter gplus rss

Κατεβάστε την Android εφαρμογή μας για να περιηγηθείτε εύκολα και γρήγορα στο ιστολόγιο μας.


Κάθε μέρα το πρωί ...

... βάλε αρχή σε κάθε αρετή και εντολή του θεού. Και αγωνίσου
Με πολλή υπομονή
Με φόβο και μακροθυμία,
Με αγάπη θεού,
Με όλη την προθυμία ψυχής και σώματος,
Με ταπείνωση πολλή,
Με υπομονή θλίψης της καρδιάς και προσεκτική φύλαξη της
Με προσευχή πολλή
Με προσευχή για τους άλλους με στεναγμούς,
Με αγνότητα γλώσσας,
Με προσοχή στα μάτια.
Να μη οργίζεσαι κι αν ακόμα σε ατιμάζουν, αλλά έχοντας ειρήνη μέσα σου•
Να μην ανταποδίνεις κακό αντί κακού
Να μην προσέχεις τα λάθη των άλλων
Να μη δίνεις αξία στον εαυτό σου, πού είναι κάτω από όλα τα κτίσματα
Να αντιτάσσεται και να απαρνείσαι την ύλη και όλα όσα έχουν σχέση με τη σάρκα.
Να ζεις:
Με διάθεση άρσης σταυρού, Με αγωνιστικό φρόνημα, Με πτωχεία του πνεύματος,
Με άσκηση και προαίρεση πνευματική,
Με μετάνοια και δάκρυα,
Με αγώνα πολέμου,
Με διάκριση,
Με αγνότητα ψυχής,
Με φαγητό όπως πρέπει,
Δουλεύοντας με ησυχία το εργόχειρο,
Με νυχτερινές αγρυπνίες,
Υπομένοντας την πείνα και τη δίψα, το κρύο και τη γύμνια,
Κοπιάζοντας. και πάνω άπ' όλα και μαζί μ' αυτά:
Να κλείνεις ό ίδιος τον τάφο από πάνω σου σαν να έχεις πεθά¬νει,
Έχοντας το φρόνημα πώς κοντά σου βρίσκεται ό θάνατος κά¬θε στιγμή...
Θα θελήσει άραγε να ακούσει ό σύγχρονος άνθρωπος τα μηνύματα αυτά πού μας στέλνουν οι αρχαίοι ασκητές της Θηβαΐδος και οι άλλοι αντίστοιχοί τους; Θα το θελήσει;

ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ

ΑΙΤΗΣΗ ΑΡΝΗΣΗΣ
ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ

H ΠΙΣΤΗ

H ΠΙΣΤΗ
Στην εποχή μας, δυστυχώς η λογική κλόνισε την πίστη και γέμισε τις ψυχές με αμφιβολίες. Έτσι, επόμενο είναι να στερούμαστε τα θαύματα, γιατί το θαύμα ζείται και δεν εξηγείται" Γέρων Παϊσιος

ΑΦΕΣΙΝ ΤΩΝ ΑΜΑΡΤΙΩΝ

ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ

ΦΙΛΟΚΑΛΙΑ
ΕΠΙΚΑΛΟΥ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΙΝΑ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΗΣ ΤΗΝ ΩΦΕΛΕΙΑΝ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΘΧΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΝΟΟΥΜΕΝΗΣ.

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ

ΟΛΗ Η ΛΙΣΤΑ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

greek-sites.gr - Κατάλογος Ελληνικών Ιστοσελίδων

Δωρεά Οργάνων

Δωρεά Οργάνων
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ

Flag Counter

Η βοήθεια της Εκκλησίας

Κάνε κλικ στην εικόνα να δεις που μπορείς να απευθυνθείς για βοήθεια...

Blog Archive

ΝΟΕΡΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού, ελέησόν με τον αμαρτωλόν.

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ

ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ
ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ
]]> . . .
Από το Blogger.

ΟΛΑ FREE

ΟΛΑ FREE
ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΔΗΜΟΥ

TRANSLATE


English French German Spain Italian Dutch Russian Portuguese Japanese Korean Arabic Chinese Simplified

Print Friendly Version of this pagePrint Get a PDF version of this webpagePDF


Η άλλη διάσταση της σαπίλας ονομάζεται Πανθρησκεία. Η Νέα Τάξη έχει δικό της ιερατείο, με αρχιερείς τα αξιοθρήνητα αφεντικά της, και ιερείς και διακόνους τους προσκυνημένους πολιτικούς που ανακάλυψαν ότι τα πάθη τους καλύπτονται καλύτερα από τους Νεοταξίτες, παρά από την παλιά παραδοσιακή σχέση πολιτικής εξουσίας και λαού. Εδώ ο λαός είναι ζώα για σφάξιμο.

Τι θα γίνει όμως με το θρησκευτικό αίσθημα των λαών; Απλούστατα ενεργοποιήθηκε το μασονικό πρότυπο της "αδελφοσύνης" και "αγάπης" αλλά και της κοινής λατρείας (του τραγοπόδαρου) Μ.Α.Τ.Σ. (μεγάλου αρχιτέκτονα του σύμπαντος, κατά τους μασόνους), για να διαμορφωθεί το εσχατολογικό κατασκεύασμα της Πανθρησκείας.


Μαζί σχεδόν με τις διεργασίες για να αναφανεί στο προσκήνιο το πολιτικό - στρατιωτικό μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης πραγμάτων, μεθοδευόταν και η εμφάνιση στην επικαιρότητα του αντιστοίχου θρησκευτικού τέρατος, το οποίο προβάλλεται με διάφορα ονόματα από τις διάφορες ανά τον κόσμο θρησκευτικές ομάδες, ενώ από τους πολιτικούς συνήθως αποκαλείται σαν "Νέα Εποχή".


Τα πράγματα στη διεθνή πολιτική και οικονομική σκηνή, γνωρίζετε ότι χειροτέρεψαν με τα δόγματα Κίσσινγκερ, που κατέστρεψαν τελικά ολόκληρες περιοχές του πλανήτη (Λατινική Αμερική και Αφρική) γιατί σύμφωνα μ' αυτά μόνο οι Αμερικάνικες Πολυεθνικές θα μπορούσαν να αξιοποιήσουν τον πλούτο μιας χώρας, όταν αυτές ήθελαν, και όχι οι ενδιαφερόμενες χώρες που οδηγούντο στην εξαθλίωση. Από εκεί εύκολα φτάσαμε στους Νεοταξίτες, επιβοηθούσης και της κρίσης του δολαρίου, για την αντιμετώπιση της οποίας αυτοί πρότειναν επιθετική πολιτική, μια και η στρατιωτική ισχύς ήταν με το μέρος των Αμερικανών, και φαίνεται να είναι ακόμη.



Η πολιτική βουλιμία των Νεοταξιτών για παγκόσμια επικράτηση και αχαλίνωτη ισχύ, βρήκε μιμητή στο θρησκευτικό πεδίο το Βατικανό, που παίζοντας το ρόλο του αρχηγού, άρχισε να διοργανώνει Πανθρησκειακά συνέδρια χάριν της Ειρήνης, ή μάλλον των συμφερόντων του. Η επίταση όλων αυτών των φεστιβάλ, δόθηκε με το λανσάρισμα του project "τρομοκρατία".Τώρα φάνηκαν όλα πιο εύλογα, πιο αναγκαία. Και στην πολιτική σκηνή φάνηκε πιο αναγκαία η αστυνόμευση και η προετοιμασία του σφραγίσματος, αλλά καιστα διαθρησκειακά συνέδρια, η ανάγκη κάποιου αρχηγού συντονιστή - ειρηνευτή, που λόγω θρησκευτικής - διπλωματικής πείρας και ισχύος ποιος θα ήταν καλύτερος από τον Πάπα;

Το ένα μετά το άλλο έρχονται σαν "φυσιολογικά" όλα αυτά!

Ο τρίτος εταίρος στο παιγνίδι, μια μερίδα των Εβραίων, οι αδιόρθωτοι Σιωνιστές. Γι' αυτούς ο Μεσσίας δεν ήρθε, αλλά όταν έρθει θα είναι βασιλιάς και μαζί θρησκευτικός ηγέτης του Ισραήλ. Η αντίληψη αυτή των Εβραίων, ότι ο Μεσσίας τους θα έχει γήϊνη βασιλεία είναι αρκετή για να τους γεμίζει με αίσθημα φυλετικής ανωτερότητας κατά των άλλων λαών, που μπορεί να φθάσει και σε μίσος για όσους τους αντιτίθενται. Στην Αμερική οι Σιωνιστές ενισχύουν το "Σχέδιο για την Νέα Αμερικανική Εκατονταετηρίδα" "Project for the New American Century," (PNAC). Προσπαθούν να πείσουν με ωραίους τίτλους τους Αμερικανούς ότι σκέπτονται για το καλό τους, και για το λόγο αυτό μαζί με τους Υπερσυντηρητικούς (NeoCons), θέλουν να διοργανώσουν μερικούς ακόμη φιλειρηνικούς πολέμους! Η Σιωνιστική ανωτερότητα ή Σιωνιστικός ρατσισμός, καλλιεργείται από τους ραβίνους τους, και από τα ιερά τους βιβλία, όπως τοTalmud, διότι τα ενδιαφέροντά τους είναι γήϊνα. Κατ' αυτό οι ψυχές των Εβραίων έχουν το πλεονέκτημα να αποτελούν μέρος του ίδιου του Θεού (φοβερή βλασφημία, να υποβιβάζουν το Θεό σε κτίσμα). Οι ψυχές των άλλων ανθρώπων της Γης προέρχονται από τον διάβολο (άλλη βλασφημεία, ο διάβολος έγινε συνδημιουργός!) και είναι όμοιες με αυτές των ζώων... (και του πάπα;!)



Μ' αυτό το δεδομένο τι λέτε να πήγε να κάνει στη συναγωγή της Ρώμης ο πάπας (Βοϊτύλα); Αν δεν πήγε για παζάρεμα του ρόλου του Βατικανού μέσα στο διεθνές γεωπολιτικό σύστημα διοίκησης, όπου οι Σιωνιστές διαδραματίζουν κεντρικό ρόλο, τότε μήπως πήγε για να τους μεταφέρει πνεύμα φιλίας και ειρήνης και να βρει κοινά πνευματικά σημεία συνεννόησης; Αλλά η εβραϊκή ορχήστρα έπαιζε φεύγοντας ο πάπας: "Πιστεύω με τέλεια πίστη στον ερχομό του Μεσσία! Και αν ακόμη πάρει ένα μεγάλο διάστημα για να έρθει, θα περιμένω κάθε μέρα μέχρι να έρθει!" Και επειδή το πρόγραμμα ήταν γνωστό πριν πάει εκεί ο πάπας, τότε δύο πράγματα προκύπτουν: αφ' ενός οι Εβραίοι επιμένουν να περιμένουν με όλες τους τις δυνάμεις τον Μεσσία τους δηλ. τον Αντίχριστο, ενώ από την άλλη ο πάπας δεν νοιάζεται γι' αυτό, διότι δεν ενδιαφέρεται παρά μόνο για τα εγκόσμια συμφέροντα του Βατικανού!

Και δεν ήταν μόνο αυτό το σημείο που οι Εβραίοι επιτέθηκαν στον πάπα σαν χριστιανό, με τον τρόπο τους. Διότι και μετά την ένδειξη καλής θέλησης, που έκανε ο πάπας κατά την ομιλία του απαγγέλοντας: "Ιδού δη τι καλόν η τί τερπνόν, αλλ’ ή το κατοικείν αδελφούς επί το αυτό (με τον ίδιο σκοπό);" (ψαλμός 132ος), ο αρχιραββίνος ανταπάντησε με τον 123ο ψαλμό: "Ει μη ότι Κύριος ην εν ημίν, ειπάτω δη Ισραήλ· ει μη ότι Κύριος ην εν ημίν εν τω επαναστήναι ανθρώπους εφ’ ημάς, άρα ζώντας αν κατέπιον ημάς.., ...Η ψυχή ημών ως στρουθίον ερρύσθη εκ της παγίδος των θηρευόντων· η παγίς συνετρίβη, και ημείς ερρύσθημεν. Η βοήθεια ημών εν ονόματι Κυρίου του ποιήσαντος τον ουρανόν και την γην.." Δηλ. ο αρχιραββίνος υποστήριξε έμμεσα πλην σαφώς, ότι οι Εβραίοι γλύτωσαν από την τυραννία και παγίδα των Χριστιανών, και μάλιστα η παγίδα τώρα των εχθρών συνετρίβη, επομένως ήδη πήραν το πάνω χέρι! ’ρα είναι αποδεκτό φαινόμενο να προσπίπτει ο πάπας στα πόδια τους! Αυτό συμβουλεύει και ο καρδινάλιος Μαρτίνι στους Καθολικούς! (δείτε αριστερά. Τα συναφή κείμενα πάρθηκαν από Καθολικά sites, και την ανάλυση για την επίσκεψη του πάπα στη συναγωγή της Ρώμης υπό Atila Sinke Guimarães).



Ίσως νομίζετε ότι υπερβάλλαμε, όταν πχ μιλήσαμε πριν για εγκόσμια συμφέροντα του Βατικανού. Αυτά όμως που λέμε είναι λίγα μπροστά στην πραγματική πνευματική κατάσταση των διοικούντων την Καθολική "εκκλησία", απλά τα μαζικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν επιλεκτικά ότι θέλουν. Όμως επιτρέπει ο Θεός να διαρρέει πότε πότε η αλήθεια, για να χτυπάει το καμπανάκι του συναγερμού, για όσους έχουν αυτιά που ακούνε, κατά το λόγο του Κυρίου. Έτσι έγινε και στο συνέδριο «Fatima 2000 Διεθνές Συνέδριο για την Παγκόσμια Ειρήνη» που έλαβε χώρα στη Ρώμη στις 18-23 Νοεμβρίου. Ο αρχιεπίσκοπος της καθολικής εκκλησίας Emmanuel Milingo,χαρακτηρισμένος επίσημα και σαν εξορκιστής, κατέπληξε το συνέδριο, εκφράζοντας δημόσια την αγανάκτησή του για την πολιτική του Βατικανού, διότι αυτή αντιστρατευόταν τη δουλειά του σαν εξορκιστού! Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο άρθρο της μεγαλύτερης σε κυκλοφορία εφημερίδας της Ρώμης «Il Messaggero» είπε τα εξής στο συνέδριο:

"Ο Διάβολος στην καθολική εκκλησία είναι τόσοπροστατευμένος, που είναι σαν ένα ζώο προστατευμένο από την Κυβέρνηση"!!

Τι να κάνει ο άνθρωπος, όταν προφανώς τα δαιμόνια που προσπαθούσε να βγάλει του έλεγαν, "εμάς τα αφεντικά σου μας προστατεύουν, και συ θέλεις να μας διώξεις";! Πάντως έγινε μεγάλο θέμα, και ο αρχιεπίσκοπος κλήθηκε σε press conference μετά από τρεις ημέρες, οπότε όχι μόνο δεν διέψευσε, αλλά αποσαφήνισε τις επισημάνσεις του. Στην ερώτηση: «Υπάρχουν άνθρωποι της Κουρίας που είναι οπαδοί του Σατανά»; Ο Milingo απάντησε: «Βεβαίως υπάρχουν ιερείς και επίσκοποι. Σταματώ σ’ αυτό το επίπεδο της εκκλησιαστικής ιεραρχίας, διότι είμαι ένας αρχιεπίσκοπος, υψηλότερα από αυτό δεν μπορώ να πάω»!! Όταν ρωτήθηκε για τις θέσεις του αρχιεπισκόπου ο Malachi Martin ο διάσημος ιστορικός και best-sellingσυγγραφέας απήντησε: «Ο αρχιεπ. Milingo είναι ένας καλός επίσκοπος, και η κατηγορία του ότι υπάρχουν Σατανιστές στην Ρώμη είναι απολύτως ορθή…»

Οι καθολικοί στα sites τους υποστηρίζουν ότι υπάρχουν προειδοποιήσεις από την Παναγία για την κατάσταση αυτή από παλιά... Κατά τους ίδιους, η Παναγία είπε στη La Sallete το 1846: "Η Ρώμη θα χάσει την πίστη της και θα γίνει η έδρα του Αντιχρίστου". Παρόμοια προειδοποίηση υπάρχει και από άλλους Καθολικούς. Φαίνεται ότι η απώλεια της πίστης δεν αναφέρεται μόνο στην εποχή του κατ' εξοχήν Αντιχρίστου, τότε που κατά τον Ιουστίνο Πόποβιτς ένας πάπας θα παίξει το ρόλο του "ψευδοπροφήτη" της Αποκαλύψεως. Αλλά κατά τον ’γιο Κοσμά τον Αιτωλό ένας Αντίχριστος πάπας θα είναι υπεύθυνος για την κήρυξη του 3ου Παγκοσμίου, ή Γενικού Πολέμου. Ο πόλεμος αυτός είναι πολύ κοντά μας, και θα προηγηθεί του ερχομού του Αντιχρίστου. (Θα βρείτε γι' αυτά περισσότερα στις "Προφητείες" και στον "Επίτομο").

Το κρυμμένο πρόσωπο του Βατικανού, πως κάποτε σχολιάζεται από την "Καθημερινή": Η άκρα μυστικότητα που περιβάλλει τα εφήμερα της Αγίας Έδρας διατηρείται χάρη στο ιδιότυπο καθεστώς μιας Εκκλησίας που είναι ταυτόχρονα και κράτος. Το Βατικανό δεν είναι υποχρεωμένο να ανοίξει την πόρτα σε κανενός είδους έλεγχο ή να δημοσιεύσει οιανδήποτε στοιχεία.

Συνειδητοποιώντας ότι η μυστικότητα αυτή τροφοδοτούσε οργιώδεις φήμες για νόμιμες και παράνομες δραστηριότητες, ο Πάπας Ιωάννης Παύλος ο Β' αποφάσισε τη σύνταξη και τη δημοσιοποίηση ετήσιας αναφοράς. Όμως οι αριθμοί στην αναφορά μοιάζουν περισσότερο με προϋπολογισμό μεγάλου νοσοκομείου, παρά με ρεαλιστική αποτύπωση των εσόδων και εξόδων ενός οργανισμού σαν το Βατικανό.

Στον ’τλαντα της CIA για το 2000 διαβάζουμε: έσοδα 209,6 εκατ. δολάρια, έξοδα 198,5 εκατ. δολάρια. Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνουν μόνο τα διαμερίσματα του Πάπα, την Κουρία, τις επιτροπές των καρδιναλίων και την εφημερίδα, το ραδιόφωνο και την τηλεόραση του Βατικανού. Με λίγα λόγια, ακόμη και τα στοιχεία για τα έσοδα από τις πωλήσεις αναμνηστικών στα μουσεία του Βατικανού είναι μυστικά, πόσο μάλλον οι ανά τον κόσμο επενδύσεις και πηγές εσόδων της Αγίας Έδρας.

Το ζήτημα είναι ταμπού για τους εκατομμύρια πιστούς που υποστηρίζουν οικονομικά με τις δωρεές τους την Εκκλησία, αλλά και για ολόκληρο τον ιταλικό Τύπο, περιλαμβανομένης ακόμη και της αριστερής Ουνιτά. Όποτε κάποιο σκάνδαλο βγήκε στην επιφάνεια, οι πρωταγωνιστές του είχαν κακό τέλος, ενώ η ουσία της ανάμιξης του Βατικανού παρέμεινε αδιευκρίνιστη. Οταν το 1982 η τράπεζα Αμπροσιάνο, μέλος του δικτύου των «καθολικών» τραπεζών χρεοκόπησε, ο διευθυντής της Ρομπέρτο Κάλβι βρέθηκε κρεμασμένος κάτω από τη γέφυρα Μπλακφρίαρς του Λονδίνου. Σε συνεργασία με την Τράπεζα του Βατικανού (επισήμως «Ινστιτούτο Θρησκευτικών Εργων»), η Αμπροσιάνο διοχέτευε κεφάλαια του Βατικανού εκτός Ιταλίας. Για ποιο σκοπό συνέβαινε αυτό και ποια ήταν η τελική κατάληξη των χρημάτων ουδείς γνωρίζει. Ο αρχιεπίσκοπος Μαρσίνκους, τότε επικεφαλής της Τράπεζας του Βατικανού, παρέμεινε επί επτά χρόνια κρυμμένος στο μικροσκοπικό κρατίδιο για να αποφύγει την ιταλική δικαιοσύνη, ενώ ο Μικέλε Σιντόνα, ο σύνδεσμος του νεκρού Κάλβι με το Βατικανό πέθανε πίνοντας δηλητηριασμένο καφέ στη φυλακή το 1986.

Μια νέα ευκαιρία για λίγο φως στα οικονομικά στοιχεία του Βατικανού δίνει η ομαδική αγωγή που κατέθεσαν το 1999 στις ΗΠΑ τα θύματα των Ουστάσι, των Κροατών ναζί. Οι ενάγοντες ζητούν από το Βατικανό να ανοίξει αρχεία της εποχής του πολέμου, ώστε να αποδειχθεί αν η Καθολική Εκκλησία ήταν πράγματι αποδέκτης του χρυσού των Κροατών ναζί σε συνεργασία με τις ελβετικές τράπεζες. Το Βατικανό αρνείται μετά βδελυγμίας τις κατηγορίες, αλλά εξακολουθεί να κρατά μυστικά τα αρχεία του. (Από το άρθρο της 29-4-2001, "Βατικανό: επίγειες και επουράνιες βλέψεις")



Αυτά όλα δεν θα μας αφορούσαν τόσο, αν δεν είχαμε σαν Ορθόδοξοι αρχίσει χαζοχαρούμενους διαλόγους, με τα κατάλοιπα της Εκκλησίας της Ρώμης. Όσο αναπτύσσουμε σχέσεις με το αληθινά σκοτεινό διευθυντήριο του Βατικανού, τόσο χάνομε δικό μας κόσμο καταστρέφοντάς του την ορθή πίστη, αλλά και τον Καθολικό κόσμο απομακρύνουμε, που μόνο σε μια σωστή Ορθοδοξία μπορεί να ελπίζει, μετά την φοβερή κρίση που περνάει ο Καθολικισμός παγκόσμια.




Και διάφορες προτεσταντικές ομάδες όπως αυτοί οι Ευαγγελικοί της φωτογραφίας, πείσθηκαν ότι πρέπει να περιμένουν το Μεσσία των Εβραίων!!(Εδώ σε πορεία υποστήριξης, στην Ιερουσαλήμ, Le Monde des Religions, November-December 2003).

..."πολλοί πλάνοι εισήλθον εις τον κόσμον, οι μη ομολογούντες Ιησούν Χριστόν ερχόμενον εν σαρκί. ούτος εστίν ο πλάνος και ο αντίχριστος". (2α επιστολή Ιω. 7) Ο Ιησούς Χριστός και ήλθε και έρχεται Μυστηριακά στους πιστούς της Εκκλησίας του, για τον λόγο αυτό ο Ευαγγελιστής δεν λέγει ελθόντα αλλά ερχόμενον με σάρκα.

Πως τώρα εμείς οι Ορθόδοξοι συντρέχομε με όλες τις ξεπεσμένες πνευματικά ομάδες στις Οικουμενιστικές και Πανθρησκευτικές συναντήσεις; Ο Ευαγγελιστής Ιωάννης προειδοποιεί:

"... "πας ο παραβαίνων και μη μένων εν τη διδαχή του Χριστού, Θεόν ουκ έχει".

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι οι ομάδες των ξεπεσμένων Χριστιανών της Δύσης "δεν έχουν Θεό" και ας ονομάζονται Χριστιανικές. Έχουν φτιάξει, η κάθε μία, ένα θεό στα μέτρα της...


Ο πάπας Βενέδικτος 16ος στην συναγωγή της Κολωνίας, περιμένει τη σειρά του για να μιλήσει (19-8-2005). "Έδωσε την εντύπωση ενός μαθητού που εισερχόταν στο γραφείο του διευθυντού του σχολείου", δήλωσε ο μετέχων στην εκδήλωση Chantal Reich, στο "European Jewish Press".

σχέσεις Νέας Τάξης και Εκκλησίας

(Μοναχού Αρσενίου)


Ο πάπας Ιω. Παύλος ΙΙ στην Ασίζη το 1986. Αριστερά του ο Δαλάϊ Λάμα, δεξιά του εκπρόσωπος των Ορθοδόξων. Επίσης γυναίκες θρησκευτικοί ηγέτες κλπ. Όλοι με μια γλαστρούλα με ελιά, για να έρθει ειρήνη, αλλά ήρθαν πόλεμοι!



Ρώμη 13-4-1986, ο πάπας στην εβραϊκή συναγωγή, για πρώτη φορά στην Ιστορία!






Μην νομίζετε ότι ο αρχιεπίσκοποςMilingo, είναι κάποιο άκαμπτο οπισθοδρομικό κεφάλι! Αντίθετα επειδή νεωτερίζει, ζητώντας να παντρεύονται οι κληρικοί της Ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, μετά τα τόσα σκάνδαλα που τους έβγαλαν, πονοκεφαλιάζει έντονα το Βατικανό.

Ο ίδιος πάντως βρήκε νύφη, προερχόμενη από την αίρεση του Moon!



Tελευταία μάλλον το παρατράβηξε, χειροτονώντας 4 επισκόπους μόνος του, χωρίς να συμβουλευθεί το Βατικανό! Το τελευταίο αντέδρασε τιμωρώντας τον με ακοινωνησία.

+ + +

Στις 11 Μαρτίου του 2010 η Telegraph σε άρθρο της με τίτλο "Chief exorcist says Devil is in Vatican" (Αρχιεξορκιστής λέει ο Διάβολος είναι μέσα στο Βατικανό) μετέδωσε από τη Ρώμη τις δηλώσεις του αρχι-εξορκιστή του Βατικανού για 25 χρόνια π. Gabriele Amorth.

Ο π. Gabriele (Γαβριήλ), που υποστηρίζει ότι έχει πείρα 70.000 εξορκισμών, δηλώνει ότι:

«ο Διάβολος διαμένει στο Βατικανό, και μπορείτε να δείτε τις συνέπειες».

Τα σεξουαλικά σκάνδαλα είναι μία από αυτές τις συνέπειες λέει ο π. Γαβριήλ, και μας πληροφορεί ότι ο τωρινός πάπας Βενέδικτος 16ος τον έχει ενθαρρύνει στη δουλειά του.

Από την πείρα του λέει ότι:

«ο Διάβολος μπορεί να παραμένει κρυμμένος, ή να μιλάει σε διαφορετικές γλώσσες, ή ακόμη να εμφανίζεται συμπαθής. Μερικές φορές κάνει αστεία μαζί μου. Αλλά είμαι ένας άνθρωπος που είναι ευχαριστημένος στη δουλειά του».

Υποστήριξε απερίφραστα ότι:

«Η κακή επιρροή του Σατανά ήταν πρόδηλη στις υψηλότερες βαθμίδες της Καθολικής Ιεραρχίας, με καρδιναλίους που δεν πιστεύουν στον Ιησού και επισκόπους που έχουν συνδεθεί με τον δαίμονα»!



..και την περικεφαλαίαν του σωτηρίου δέξασθε, και την μάχαιραν του Πνεύματος, ο έστι ρήμα Θεού (Εφ. Στ-17)



"Ζων γαρ ο λόγος του Θεού και ενεργής και τομώτερος υπερ πάσαν μάχαιραν δίστομον".

(Εβρ. Δ-12)



..."την πρώτη Κυριακή των Νηστειών, πού γιορτάζουμε το Θρίαμβο της Ορθοδοξίας, η Αγία μας Εκκλησία αναθεματίζει, δηλ. ξεχωρίζει από το σώμα της, όλους τους αιρετικούς και τους

αποστάτες της Ορθόδοξης πίστης.

Και σ’ αυτούς βέβαιασυμπεριλαμβάνονται οι Ρωμαιοκαθολικοί κι οι Προτεστάντες".

(Στάρετς Ιωσήφ της Όπτινα, βλ. Επίτομο).

0 σχόλια:

ΘΕΟΤΟΚΟΣ

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ

ΕΝΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ
ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΜΟΥ

FACEBOOK


Π. ΠΑΙΣΙΟΣ

Άγιος Παναγής Μπασιάς

ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ - ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ

TΡΙΩΔΙΟΝ

TΡΙΩΔΙΟΝ
Περιχαρῶς δεξώμεθα πιστοί, τὸ θεόπνευστον διάγγελμα τῆς Νηστείας, ὡς πρῴην οἱ Νινευῖται, καὶ αὖθις πόρναι καὶ τελῶναι, τὸ τῆς μετανοίας κήρυγμα, παρὰ τοῦ Ἰωάννου, δι' ἐγκρατείας ἑτοιμασθῶμεν πρὸς μετουσίαν, τῆς ἐν τῇ Σιὼν δεσποτικῆς ἱερουργίας, διὰ δακρύων προκαθαρθῶμεν τοῦ ἐν αὐτῇ θείου Νιπτῆρος, προσευξώμεθα ἰδεῖν τὴν τοῦ τυπικοῦ ἐνταῦθα, Πάσχα τελείωσιν, καὶ τοῦ ἀληθινοῦ ἀνάδειξιν, παρασκευασθῶμεν εἰς προσκύνησιν τοῦ Σταυροῦ, καὶ τῆς Ἐγέρσεως Χριστοῦ τοῦ Θεοῦ, βοῶντες πρὸς αὐτόν· Μὴ καταισχύνῃς ἡμᾶς, ἀπὸ τῆς προσδοκίας ἡμῶν φιλάνθρωπε!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ

Recommended Post Slide Out For Blogger

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ

ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ
ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ

ΦΙΛΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ

Έκτρωση :

Έκτρωση :
ψυχοσωματικές επιπτώσεις (video)

ΑΓΓΕΛΟΙ

ΤΥΠΙΚΟΝ ΤΗ Μ. Χ. Ε

Οι Περιπέτειες ενός προσκυνητού

Οι Περιπέτειες ενός προσκυνητού
(Περιεχόμενα)

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ  ΚΕΙΜΕΝΑ
ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ

Το banner μας

ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΑΥΤO

ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟ

ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΜΟΥ
ΣΤΟ BLOG ΣΑΣ

Eν κατακλείδι, παρακαλώ με ταπείνωση, Πατέρες και αδελφοί, να βοηθήσετε και εμένα τον αμαρτωλό και αδιάφορο για την σωτηρία μου, με την προσευχή σας…και έτσι να ξυπνήσω απο την αναισθησία μου και να καλώ το όνομα του Κυρίου μας για βοήθειά μου. Αμήν. (Ιερομ. Κλεόπας Ηλίε, Ρουμάνος)......

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

ΤΥΠΙΚΟΝ

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕ ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙ

ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ

ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙ
ΤΟΥ ΑΓ. ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ